Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Bernat Vila (1 obres)
Bernat Vila
 
Bernat Vila 
Va néixer el 25 d’Agost de 1980 a Sabadell. És llicenciat en Geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003) i doctor en Ciències per la Universitat Autònoma de Madrid (2010).

Des del 1995 col•labora amb l’antic Institut de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell en excavacions paleontològiques i participa en la recerca d’aquesta institució vinculada a l’àrea d’estudi del mesozoic. Des del 2009 és membre del Grup de Recerca del Mesozoic, reconegut per la Generalitat de Catalunya.

Des del 1997 ha participat en més de 30 excavacions paleontològiques, a més de nombroses intervencions de documentació, catalogació i prospecció paleontològica, i assisteix regularment a congressos, seminaris i simposiums d’àmbit internacional (en alguns ha estat coordinador i/o col•laborador en l’organització). Del 2003 al 2008 va treballar al Consorci Ruta Minera en la recerca paleontològica.

Ha publicat bona part de la seva recerca en revistes internacionals especialitzades i ha actuat com assessor científic en continguts divulgatius de llibres i fascicles A més, ha participat en una desena de projectes de recerca i divulgació científica i ha estat coautor i/o editor de diversos llibres i volums de congressos. 
 
Obres del autor/a:
· Els dinosaures dels Pirineus