Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Albert Serra (1 obres)
Albert Serra
 
Albert Serra 
Nascut a Cardona el 24 d’octubre de 1936. Des de molt jove comença a treballar d’aprenent a l’única impremta que hi havia al poble. Més endavant, als 17 anys, va anar a treballar a Manresa, a l’Impremta Vives, i al cap de poc temps, esdevé el corrector del taller d’arts gràfiques.

En tornar del servei militar obligatori, va decidir canviar el componedor de lletres de plom de l’impremta per un bloc i un bolígraf i anar-se’n a fer de venedor, essent aquesta activitat el camí seguit fins a la jubilació.

Amb 65 anys decideix escriure uns records de com es vivia en temps de la seva infantesa i joventut. Aquest records van guanyar el “Premi Jacint Carrió i Vilaseca” en els Premis Lacetània de l’any 2008, l’apartat de memòria històrica, i es van convertir en l’obra Records entre Cardona i Serrateix publicat per Zenobita edicions.
 
 
Obres del autor/a:
· Records entre Cardona i Serrateix