Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Dani Hernández (1 obres)
Dani Hernández
 
Dani Hernández 
Nascut a Manresa el 1976, ja des de ben jove comença a interessar-se pel còmic i la il·lustració, fet que l’acaba portant a llicenciar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona l’any 1999.

Des d’aleshores treballa en el camp del disseny gràfic, i és a partir d’aquesta activitat que pot començar a desenvolupar la faceta d’il·lustrador, amb diferents aportacions en el camp de la publicitat i del cartellisme.

L’any 2000 obté plaça de professor a l’Escola d’Art de Manresa, i des d’aleshores combina la tasca docent en les àrees de disseny i d’il·lustració amb l’activitat professional en ambdós àmbits, privilegiant cada cop més la il·lustració.

En aquest àmbit destaquen les col·laboracions en diferents revistes com El Pou de la Gallina, El Pou de Lletres o Escola Catalana, editada per Òmnium Cultural i amb la qual col·labora ininterrompudament des de fa gairebé deu anys.

Fruit d’aquesta col·laboració, el 1998 rep per part d’Òmnium l’encàrrec d’il·lustrar els textos de Joan Vilamala per a l’Auca de Pompeu Fabra, i d’aquest treball en equip sorgiran més endavant també les auques de Josep Ma. Folch i Torres, de Joaquim Amat-Piniella i del cantant Francesc Viñas, entre d’altres.

Durant la temporada 2005-2006 també col·labora amb l’entitat Imagina’t de Manresa en la realització dels cartells, i l’estiu de 2005 il·lustra el Conte del Picapoll –la mascota de la Festa Major Infantil de Manresa. 
 
Obres del autor/a:
· La meva primera història de Manresa