Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Josep Mas (1 obres)
Josep Mas
 
Josep Mas 
Josep Mas va nèixer el 1948 a Almacelles (Lledia), on va viure fins els sis anys (en una masia que duia el nom de Torre del Ñaco). El 1955 la seva família es va traslladar a Sant Salvador de Guardiola.

Va començar a treballar a la impremta Tipografia Artística de la llibreria Vergés i després, un cop instal·lat definitivament a Manresa, a la impremta Boixader i a gràfiques Perramon on s'imprimia el diari 'Manresa'.

Més tard, va passar als tallers de 'Gazeta de Manresa' i 'Pla del Bages'. A continuació va col·laborar com a muntador, componedor i redactor en el suplement diari 'Correu tres' del 'Correo Catalán'.

Al mateix temps va començar la faceta d'estudiós d'atletisme manresà, per la qual cosa va rebre el reconeixement del Club Atlètic Manresa en diverses ocasions. El 2004, a la Nit de l'Esportista, li van concedir el premi Josep M. Pintó a la dedicació a l'esport. 
 
Obres del autor/a:
· 50 anys del Club Atlètic Manresa