Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Joaquim Sanz Balagué (2 obres)
Joaquim Sanz Balagué
 
Joaquim Sanz Balagué 
Nascut a Martorell el 1950. És enginyer tècnic en explotació de mines per la Universitat Politècnica de Catalunya (1974), gemmòleg per la Universitat de Barcelona (1977) i especialista en diamant per la Universitat de Barcelona i per la Gemmological Association of Great Britain (1978).

És professor de mineralogia i petrologia de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (UPC) i director del Museu de Geologia Valentí Masachs de la mateixa universitat.

És coautor de la Guia d’identificació de minerals dels Països Catalans i de la Guía de identificación de minerales de la Península Ibérica, i autor d’articles relacionats amb el món de les aplicacions dels minerals i les roques en diverses revistes i diaris, en català i en castellà.

Ha estat comissari de les exposicions sobre aquesta temàtica a la sala d’exposicions de la Fundació Caixa Manresa: «Minerals i roques: mil i una aplicacions (2008)» i «Minerals del futur (2011)». 
 
Obres del autor/a:
· Museu de Geologia
· Elements i recursos minerals: aplicacions i reciclatge (2a edició)