Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Joaquim Sanz Balagué (2 obres)
Joaquim Sanz Balagué
 
Joaquim Sanz Balagué 
Nascut a Martorell el 1950. És enginyer tècnic en explotació de mines per la Universitat Politècnica de Catalunya (1974), gemmòleg per la Universitat de Barcelona (1977) i especialista en diamant per la Universitat de Barcelona i per la Gemmological Association of Great Britain (1978).

És professor de mineralogia i petrologia de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (UPC) i director del Museu de Geologia Valentí Masachs de la mateixa universitat.

És coautor de la Guia d’identificació de minerals dels Països Catalans i de la Guía de identificación de minerales de la Península Ibérica, i autor d’articles relacionats amb el món de les aplicacions dels minerals i les roques en diverses revistes i diaris, en català i en castellà.

Ha estat comissari de les exposicions sobre aquesta temàtica a la sala d’exposicions de la Fundació Caixa Manresa: «Minerals i roques: mil i una aplicacions (2008)» i «Minerals del futur (2011)». 
 
Obres del autor/a:
· Museu de Geologia
· Elements i recursos minerals: aplicacions i reciclatge (2a edició)