Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Jaume Serra Carné (1 obres)
Jaume Serra Carné
 
Jaume Serra Carné 
Va néixer a Rajadell (1950), estudià al seminari de Vic, obtingué el títol de mestre de català (1969) i es va llicenciar en Filosofia i Lletres especialitat d’Història a la UAB (1975).

Ha treballat de professor de català d’Òmnium Cultural en diverses escoles i instituts. També ha estat professor de l’Escola d’Assistents Socials (Manresa), de l’Escola de Magisteri (Manresa) i de Reciclatge de Català, i professor de Geografia i Història als instituts de secundària Lluís de Peguera i Pius Font i Quer de Manresa.

A més, ha impartit cursos i xerrades sobre temes històrics i socials en diversos pobles i entitats del Bages i ha dirigit tallers de Memòria Viva en diversos barris de Manresa treballant amb la gent gran.

És coautor d’obres i de guies didàctiques adreçades als estudiants i autor de treballs sobre temes d’història social contemporània del Bages i de Manresa.

També ha participat en diverses entitats cíviques i culturals de Manresa. Ha estat fundador de la revista Dovella i del Centre d’Estudis del Bages, entitats en les quals ha participat activament.  
 
Obres del autor/a:
· Bages una història per conèixer vol.2. El moviment obrer...