Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Florenci Costa i Padró (1 obres)
Florenci Costa i Padró
 
Florenci Costa i Padró 
Florenci Costa i Padró va néixer a Navarcles (Bages) el 18 de juny de 1936, just un mes abans de la guerra.

Va treballar a la fàbrica de Sant Benet, prop del monestir romànic del mateix nom, de 1951 a 1958. Després de fer el servei militar a Lleida, va entrar al seminari de Vic l’any 1959.

El 1964 va a França, viu al seminari de l’Associació de Preveres del Prado a Limonest (Rhône) i estudia a l’Institut Catholique de Lyon, on es llicencia en teologia l’any 1968. El mateix any forma part d’un grup de capellans i seminaristes al servei del Sector Interparroquial de Mion-Puigberenguer de Manresa.

De 1972 a 1973 és el primer secretari de l’Agrupació de Veïns del barri del mateix nom. El 1977 és delegat de Pastoral obrera del bisbat de Vic i viu al barri de Sant Maure, tocant a Igualada.

Torna a Manresa el 1982 i es posa al servei de la parròquia de la Mare de Déu de l’Esperança, al barri Mion-Puigberenguer, de la qual és rector des de 1986.

Després d’una breu estada a França, torna a Manresa, és inscrit a la parròquia de Sant Josep (Poble Nou) i des de 2007 és director del Centre de Pensament Cristià de Manresa.

Ha ensenyat religió i teologia a l’Escola de Mestratge Industrial de Manresa, a l’Institut Superior de Ciències de la Religió de Barcelona i al Centre de Pensament Cristià de Manresa. 
 
Obres del autor/a:
· Des de Navarcles. Un capellà que viu, escriu i prega