Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Florenci Costa i Padró (1 obres)
Florenci Costa i Padró
 
Florenci Costa i Padró 
Florenci Costa i Padró va néixer a Navarcles (Bages) el 18 de juny de 1936, just un mes abans de la guerra.

Va treballar a la fàbrica de Sant Benet, prop del monestir romànic del mateix nom, de 1951 a 1958. Després de fer el servei militar a Lleida, va entrar al seminari de Vic l’any 1959.

El 1964 va a França, viu al seminari de l’Associació de Preveres del Prado a Limonest (Rhône) i estudia a l’Institut Catholique de Lyon, on es llicencia en teologia l’any 1968. El mateix any forma part d’un grup de capellans i seminaristes al servei del Sector Interparroquial de Mion-Puigberenguer de Manresa.

De 1972 a 1973 és el primer secretari de l’Agrupació de Veïns del barri del mateix nom. El 1977 és delegat de Pastoral obrera del bisbat de Vic i viu al barri de Sant Maure, tocant a Igualada.

Torna a Manresa el 1982 i es posa al servei de la parròquia de la Mare de Déu de l’Esperança, al barri Mion-Puigberenguer, de la qual és rector des de 1986.

Després d’una breu estada a França, torna a Manresa, és inscrit a la parròquia de Sant Josep (Poble Nou) i des de 2007 és director del Centre de Pensament Cristià de Manresa.

Ha ensenyat religió i teologia a l’Escola de Mestratge Industrial de Manresa, a l’Institut Superior de Ciències de la Religió de Barcelona i al Centre de Pensament Cristià de Manresa. 
 
Obres del autor/a:
· Des de Navarcles. Un capellà que viu, escriu i prega