Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Roger Cortina (1 obres)
Roger Cortina
 
Roger Cortina 
Roger Cortina Farràs va nèixer a Berga el 1978. Des de petit ha estat vinculat a moltes de les entitats culturals de la ciutat.

Perona de gran sensibilitat i estimació vers la història i el patrimoni de Berga, cosa que l'ha portat a dedicar-se a defensar, mantenir i treballar per tot un llegat que, com a berguedà, ha heretat dels seus avantpassats.

Com amant de les festes de la seva ciutat, la Patum, els Elois, Sant Marc (vost de poble), la Gala de Queralt, els aplecs de Sant Pere de Madrona i Pedret..., s'hi ha implicat intensament.

Als 21 anys va publicar Capelletes berguedanes, on narrava ka història de cadascuna de les capelles que hi ha en les façanes de diverses cases de Berga. Des de fa una colla d'anys i gràcies a les regidories de Turisme i Cultura de l'Ajuntament de Berga, és un dels responsables de les visites guiades al nucli antic de la ciutat, les anomenades "Visites a la Berga antiga".

Des de l'any 1995 es cuida del manteniment de les capelles dels camins de Queralt i en els darrers anys, gràcies a la seva vinculació a l'entitat Amics del Romànic del Berguedà, ha pogut tirar endavant aquest projecte de restauració que ha deixat plasmat amb el llibre Capelles de Queralt. 
 
Obres del autor/a:
· Capelles de Queralt