Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Oriol Luján Feliu (1 obres)
Oriol Luján Feliu
 
Oriol Luján Feliu 
Oriol Luján Feliu (Navarcles, 1984) és periodista i historiador. Aquesta última llicenciatura la va obtenir amb el premi extraordinari de la titulació i amb l’especialització en història moderna i contemporània. També ha cursat el màster d’Història Comparada. Segles XVI-XX, reconegut amb la prestigiosa Menció de Qualitat del Ministeri d’Educació.

Professionalment ha treballat i col·laborat per diferents mitjans de comunicació com els diaris El Punt i Regió7, i publicacions com Historia National Geographic i El Pou de la Gallina. També és coautor de l’obra El pubillatge navarclí (1967-2007).

En els últims anys ha desenvolupat tasques d’investigació històrica per a l’associació Memòria i Història de Manresa, coneguda pel seu compromís amb la difusió històrica. Entre els projectes més destacats ha participat en la creació de les pàgines web sobre les detencions a militants antifranquistes de 1975 a Manresa (www.memoria.cat/detencions1975) i sobre el franquisme a la mateixa ciutat (www.memoria.cat/franquisme).

També ha format part de l’equip de recerca de la primera temporada de l’Espai Memòries, una iniciativa de recuperació de la memòria històrica impulsada per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Memorial Democràtic.  
 
Obres del autor/a:
· L’Assemblea del Bages (1971-1979)