Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Oriol Tomasa Guix (1 obres)
Oriol Tomasa Guix
 
Oriol Tomasa Guix 
Nascut a Manresa el 1986. És enginyer tècnic de mines per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC), i actualment cursa els estudis d’enginyeria superior de mines a la mateixa universitat.

Durant més de dos anys ha treballat al Museu de Geologia Valentí Masachs de Manresa (UPC), on ha realitzat les visites guiades als visitants i diferents tasques de suport. Així mateix, hi va dur a terme el treball de final de carrera sobre el tema «Elements i recursos minerals, aplicacions i reciclatge», amb la tutoria del professor i director del Museu, Joaquim Sanz.

L’estiu del 2011 va participar en la beca internacional per a realitzar el projecte de col•laboració entre el Departament d’Enginyeria Minera i Recursos Naturals (DEMRN–EPSEM) i la Universitat Nacional de Segle XX (Potosí, Bolívia) per a l’assessorament geològic i miner d’aquesta zona.

Actualment treballa a l’Institut Geològic de Catalunya, en el Departament d’Unitat de Tècniques Geofísiques, com a enginyer tècnic de mines. 
 
Obres del autor/a:
· Elements i recursos minerals: aplicacions i reciclatge (2a edició)