Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Oriol Tomasa Guix (1 obres)
Oriol Tomasa Guix
 
Oriol Tomasa Guix 
Nascut a Manresa el 1986. És enginyer tècnic de mines per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC), i actualment cursa els estudis d’enginyeria superior de mines a la mateixa universitat.

Durant més de dos anys ha treballat al Museu de Geologia Valentí Masachs de Manresa (UPC), on ha realitzat les visites guiades als visitants i diferents tasques de suport. Així mateix, hi va dur a terme el treball de final de carrera sobre el tema «Elements i recursos minerals, aplicacions i reciclatge», amb la tutoria del professor i director del Museu, Joaquim Sanz.

L’estiu del 2011 va participar en la beca internacional per a realitzar el projecte de col•laboració entre el Departament d’Enginyeria Minera i Recursos Naturals (DEMRN–EPSEM) i la Universitat Nacional de Segle XX (Potosí, Bolívia) per a l’assessorament geològic i miner d’aquesta zona.

Actualment treballa a l’Institut Geològic de Catalunya, en el Departament d’Unitat de Tècniques Geofísiques, com a enginyer tècnic de mines. 
 
Obres del autor/a:
· Elements i recursos minerals: aplicacions i reciclatge (2a edició)