Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Històries de Manresa 2 Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Jordi Biel Rocabayera (1 obres)
Jordi Biel Rocabayera
 
Jordi Biel Rocabayera 
Va néixer a Manresa el 1970. És enginyer tècnic d' estructures per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.

Com a fotògraf free-lance col•labora amb el diari Regió7 i la revista Freqüència. També ho fa esporàdicament en altres publicacions manresanes, com El Pou de la Gallina i l'Apuntador.

Ha publicat fotogràfies en diversos diaris d’àmbit nacional i estatal, com, La Vanguardia, Avui, Sport, El 9 Esportiu, El Pais, Diari d'Andorra, Sur, etc... També a revistes com Solo moto, Doble penalti i revista RACC, entre d’altres.

Fotografies seves s’han inclòs en llibres com Rally2003, Rally 2004, Manresa, ciutat del bàsquet, Futbol i ciutadania Centre d' Esports Manresa, 50 anys del Club Atlètic Manresa, etc.

Li han concedit diversos premis com el Premi Claret Font a la millor fotografia esportiva dins la Nit de l'Esportista de Manresa els anys 2001, 2002 i 2005, el Martini Racing Rally Catalunya 1999 i el III Premio de fotografia deportiva diario Marca
 
Obres del autor/a:
· Manresa Art Urbà (MAU)