Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Pep Molist (1 obres)
Pep Molist
 
Pep Molist 
És bibliotecari i ha treballat sempre en àrees infantils de diverses biblioteques públiques, actualment a Manresa. La feina i la lectura l'han portat a tibar diversos fils del binomi format per llibres i infants: a llegir literatura infantil; a recomanar-la, com a bibliotecari i com a crític; i també a escriure'n. Ha escrit dues obres d'assaig sobre literatura infantil: Els llibres tranquils (Pagès, 2004. Premi Rovelló) i Dins del mirall: la literatura infantil explicada als adults (Graó, 2008).

Dels seus llibres infantils destaca la col·lecció de "La vaca Plis Plau" (Baula, 2005-14), Dos fils (La Galera, 2007. Premi Hospital Sant Joan de Déu) i El senyor sol i la senyora eriçó (L'Albí, 2007. Premi Parcir). També se li ha concedit el Premi Crítica Serra d'Or en dues ocasions, el 2008 i el 2014.

Les seves darreres obres son: (Animallibres, 2011) i El petó de Lili Marleen (Barcelona, 2014). 
 
Obres del autor/a:
· El carnestoltes del cel