Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Montserrat Vilarmau i Martí (1 obres)
Montserrat Vilarmau i Martí
 
Montserrat Vilarmau i Martí 
Montserrat Vilarmau va néixer i viu a Manresa. És mestra d’educació infantil i de primària, actualment jubilada, i ha treballat a l’escola pública i a la privada.

L’any 1991 participà en la confecció i presentació del llibre Miscel·lània en homenatge a l’Àngel Servet i Martí, filòleg manresà . Amb l’obra Yousra (Columna, 2000) va ser finalista del Premi Pere Calders de Literatura Catalana.

L’any 2001 quedà entre els autors finalistes del certamen "Les Millors Pàgines". L’any 2002 va publicar la novel·la Mai per ordinador (S.C. Edicions). Vindrà la Fàtima, segona part de Yousra, va ser publicada l’any 2005 (Edicions de L’Albí).

Forma part del col·lectiu Narradors de la Catalunya Central, i dins d’aquest grup ha estat coautora dels reculls De tot cor (2012) i Tot és possible (2014), publicades per Edicions de L’Albí amb el suport d’Òmnium Bages. A l‘Ateneu Barcelonès ha ampliat els seus coneixements sobre tècniques literàries. 
 
Obres del autor/a:
· Mentre el país despertava