Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Històries de Manresa Mentre el país despertava Geoparc Quina passada de temps! El Circ dels Imperfectes Patuflash (inclou CD)
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Autors        
 
Llistat de tots els autors.
Joan Vilamala i Terricabres (1 obres)
Joan Vilamala i Terricabres
 
Joan Vilamala i Terricabres 
Joan Vilamala i Terricabras (Folgueroles, Osona, 1949) és cantant, compositor, historiador, verdaguerista i escriptor de versos cançons i auques. Llicenciat en filologia catalana, ha exercit com a professor de llengua i literatura catalana.
Va ser un cofundador del grup de cançó Esquirols (1970-1985) i va escriure la lletra i/o la música de moltes de les cançons de la banda.
Amb música de Toni Xuclà, ha escrit la lletra de les cançons de dos musicals de Víctor Alexandre: Trifulkes de la Catalana Tribu (2009) i Onze, nou catorze (2013); les primeres, editades per Picap, en cd: Història de Catalunya amb cançons 2.0.
Sobre l'obra Jacint Verdaguer ha publicat un vídeo, tres antologies i articles diversos. Des de l'any 2000 és membre de la Societat Verdaguer.
En qualitat d'historiador ha participat amb altres autors en el llibre Folgueroles, societat i vida d'un poble (2000), L’únic Soldat. Memòries de Josep Teixidor i Dachs (2010). I és autor també del llibre L’obra dels Pujol. Escultors de la Catalunya central (ss. XVIII-.XIX) i de diversos articles publicats a «Ausa», «Dovella», «L’Erol» i «Oppidum».
En el marc de la poesia popular és l'autor d'un conjunt de més dues-centes auques, la majoria publicades amb la col•laboració de bons dibuixants acreditats, que trobareu a (http://www.auques.cat/). 
 
Obres del autor/a:
· La Creu de la Culla