Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Llegendes i veritats
ISBN: 978-84-92571-49-9
Autor/s: Lluís Grifell
Pàgines: 192
Mida: 16x23
Preu: 15.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Lluís Grifell
Lluís Grifell Pons neix l’any 1925 en el si d’una família menestral d’una ciutat catalana. Cursa estudis de primària i de secundària 1, a catorze anys, comença una novel·la i una comèdia musical, ... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Patrimoni històric i natural
Llegendes i veritats 
Llegendes i veritats de Lluís Grifell és una obra de narracions de fets i celebracions conegudes que formen part de la cultura i la tradició catalanes.

El llibre s'estructura en sis capítols: "la festa de Sant Jordi", "el comte Arnau", "les llegendes del monestir de Sant Benet de Bages", "la torre de la Minyona de Cardona", "Girona i les mosques de Sant Narcís" i "la festa de Sant Medir". Tots ells expliquen, per separat, la part històrica i la part lleguendària de cada narració i incorporen imatges per acabar de situar el lector dins la llegenda.

La part “més històrica” és al final de cada capítol en l’apartat “Sumplement”, que explica, a través de diverses fonts, com es creen i evolucionen aquests fets i quines relíquies en queden. Aquí també hi ha testimonis directes com la carta de repoblament de Cardona del comte Borrell II, un document del 1882 que posa de manifest la relació entre la Misteriosa Llum i la Sèquia de Manresa i un escrit d’un monjo benedictí que va visitar el monestir de Sant Benet i que opina sobre la seva prodigiosa història, entre d’altres. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.