Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
SuperD
ISBN: 978-84-92571-75-8
Autor/s: Manel Justícia, Xavier Guitó
Pàgines: 40
Mida: 21 x 21 cm
Preu: 15.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Manel Justícia
El Manel Justicia Rivasés va nèixer a Manresa el 1972. Llicenciat en pedagogia per la Univesitat de Barcelona l’any 1995. La seva vida profesional ha estat compartida per les seves dues passions: l’e... saber-ne més >>
 
 Xavier Guitó
 
 
 
Contes infantils
SuperD 
L’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) ha encarregat, per tercera vegada, a Zenobita edicions la publicació de SuperD, de Manel Justicia i Xavier Guitó, un conte per a infants de 3 a 9 anys que explica la història del Dídrac, un petit drac que es converteix en un alegre i valent superheroi gràcies a l’ajuda de un ratpenat.

Al llarg de les pàgines, els menuts s’endinsaran en les aventures d’aquest personatge, que pel camí anirà fent amics amb altres animals i els salvarà de perills, amb l’objectiu que passin una bona estona i a la vegada aprenguin a ser forts i a afrontar les dificultats que la vida els presentarà.

A més a més del conte, que s’il·lustra amb dibuixos divertits, el llibre s’acompanya del text teatralitzat i les partitures amb les lletres de la història. També conté un CD amb les cançons interpretades per Genís Barcons (guitarra elèctrica), Xavier Guitó (piano), Arcadi Marcet (contrabaix/baix elèctric), Xavi Molero (bateria), el Grup de Cant Coral de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent i el Grup de Cant Coral de l’Escola Municipal de Vacarisses. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació
Veure publicació
Fer un comentari
Recomanar publicació. Visualitzar quadern Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.