Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Memòries d'una pissarra
ISBN: 978-84-92571-76-5
Autor/s: Roser Parcerisas
Pàgines: 168
Mida: 15 x 21 cm
Preu: 12.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Roser Parcerisas
Mestra de primària, actualment jubilada. Als quinze anys ja treballava en una escola. Ha exercit de mestra a l’escola pública durant quaranta anys. Estudiosa del món rural, l’any 2000 va publicar <... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Novel·les i memòries
Memòries d'una pissarra 
La novel·la explica com ha evolucionat l’educació a les aules des de la perspectiva de Montserrat Balcells, una mestra jubilada de l’escola pública que s’ha passat dècades amb les mans empolsimades de guix.

Les pàgines d’aquesta història personal però alhora global són un reflex del que era i del que és el sector educatiu. Sense embuts i amb un llenguatge planer i entenedor, l’autora aconsegueix transmetre a la perfecció el punt de vista de la mestra.

Es tracten temes com ara les entrevistes amb els pares del alumnes, el professorat, les vacances, l’educació de les criatures, els infants amb fel, el fracàs escolar i la llibertat dels fills, tot fent una valoració sobre com han canviat aquests aspectes al llarg dels anys, des del temps de la dictadura fins al segle XXI.

L'obra prové d'un relat de Roser Parcerisas Colomer que va ser premiat l’any 2012 amb el XXIIIè Premi de Novel·la Josep Saperes i Martí, convocat per la Delegació Comarcal del Vallès Oriental d’Òmnium Cultural. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.