Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
Mentre el país despertava
ISBN: 978-84-92571-83-3
Autor/s: Montserrat Vilarmau i Martí
Pàgines: 248
Mida: 21 x 15 cm
Preu: 16.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Montserrat Vilarmau i Martí
Montserrat Vilarmau va néixer i viu a Manresa. És mestra d’educació infantil i de primària, actualment jubilada, i ha treballat a l’escola pública i a la privada. L’any 1991 participà en la confec... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Novel·les i memòries
Mentre el país despertava 
Novel·la de Montserrat Vilarmau que té lloc a la comarca de l’Alt Empordà, a principis dels anys 80. La protagonista és la Laura, una mestra de l’escola pública, que viurà uns esdeveniments insòlits.

El lector coneixerà aquest personatge, que s’enfrontarà a diferents situacions, algunes d’elles gairebé inversemblants, i també alguns dels alts càrrecs de la nova Administració, que semblen resistir-se als canvis de la societat.

L’obra se situa a l’inici de la Transició, i la Laura s’adonarà que les diferències ideològiques i polítiques de la passada Guerra Civil encara afecten la societat. Un refugi antiaeri del poble on treballa i el conflicte que comporta entre els seus habitants n’és un exemple. L’esperada democràcia ofereix a la societat un llenguatge nou i engrescador, però la mestra topa amb personatges de l’Administració que segueixen creient en l’antic règim.

L’autora del llibre ha creat personatges de ficció, tot i que alguns d’ells recreen situacions que ella ha viscut molt d’aprop. Es tracta, doncs, d’una història de ficció que parteix d’alguns fets reals. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.