Zenobita Edicions us vol fer aquestes recomanacions. Esperem que us agradin. Geoparc Quina passada de temps! Passejades per Manresa Epidèmies al Pont de Vilomara i Rocafort a principi del segle XX Camps, les cases i la història Medicina, salut i treball Els incendis rurals a la terra baixa catalana Les ínyigues Memòries d’en Jaume
  inici | coneix l'editorial | autors | contacte i situació | el blog | avís legal
         
     Publicacions        
 
Llistat de col.leccions disponibles.
  Grafismes (2) 
  Ruta minera (10) 
 
     
  Twitter Zenobita Edicions Estigues informat al minut de les darreres novetats i esdeveniments.
     
  Wodpress Zenobita En el nostre Blog, trobaràs tota la informació relacionada amb el món editorial.
La Creu de la Culla
ISBN: 978-84-92571-84-0
Autor/s: Joan Vilamala i Terricabres
Pàgines: 20
Mida: 21 x 21 cm
Preu: 9.00 €
 
Autor/s de la publicació
 Joan Vilamala i Terricabres
Joan Vilamala i Terricabras (Folgueroles, Osona, 1949) és cantant, compositor, historiador, verdaguerista i escriptor de versos cançons i auques. Llicenciat en filologia catalana, ha exercit com a pr... saber-ne més >>
 
 
 
 
 
Manresa, persones i paisatges
La Creu de la Culla 
Zenobita edicions publica La Creu de la Culla, de Joan Vilamala i Terricabras, una obra que recull diverses versions d'una popular rondalla, relacionada amb aquest lloc ignasià tan conegut a la ciutat de Manresa.

El lector, a més de l'emblemàtic poema de Jacint Verdaguer i Santaló sobre el tema, hi trobarà una poesia de Marian Vallès i Vallès, i textos en prosa de Joaquim Sarret i Arbós, de Norbert Font i Sagué, de Jaume Maspons i Camarassa, d'Ignasi Ribera i Rovira, i d'Enric Casassas i Cantó, com també tres textos de Joan Vilamala, que glosen aquesta rondalla manresana: un romanço, una nova versió en prosa de la rondalla i l'Auca de la Creu de la Culla, dibuixada per Jaume Gubianas.

La Creu de la Culla és una de les creus de terme més antigues de Manresa. Actualment al seu lloc hi ha una rèplica. El capcer de la creu original, que anys enrere estava situada al peu de l'antic camí ral de Manresa a Barcelona, avui dia es guarda al Museu Comarcal de la Ciutat.

El llibre es publica arran de la commemoració prevista del Cinquè Centenari de l’estada de sant Ignasi a Manresa, i pretén posar de manifest la importància d’aquesta creu així com desempolsinar i divulgar el patrimoni literari que s’hi relaciona. 
 
unitat/s  
  Per a comandes més grans contacti directament al telèfon 93 875 73 63
 
 
 
recomanar publicació Fer un comentari
Recomanar publicació. Fer un comentari
Comentaris dels usuaris.
Gracies col·laborar amb les vostres opinions.